Τα ¨ εργαλεία ¨ Στο ηλ. μάτι υπάρχει η δυνατότητά να ξεκινήσω το ψήσιμο μια ώρα πριν το πρωινό ξύπνημα. (Με τη βοήθεια του χρονοδιακόπτη.) Για την ανάδευση, γάντζος. Τα υλικά: -Προζύμι βγαλμένο από το ψυγείο από το προηγούμενό βράδυ. -Αλεύρι. Παίρνω από τον μύλο: ¨ Άσπρο ¨,¨ κίτρινο ¨και ¨ ολικής ¨. Το περνάω ένα βράδυ από βαθιά κατάψυξη. (Εξαρτάται από τις προτιμήσεις. Μπορεί να προστεθεί αναλόγως από καλαμποκάλευρο , ρυζάλευρο και όποιο άλλο υπάρχει στην διάθεσή μου-βρόμη, σίκαλη, οτιδήποτε.) Σε αυτό το ψωμί, έχω προσθέσει σόγια. (Την προμηθεύτηκα από εργοστάσιο επεξεργασίας. Σε μορφή φασολιού, συσκευασία σακιού των 50 kgr και συνοδευτική βεβαίωση ότι πρόκειται για μη-μεταλλαγμένη... Την αλέθω λίγη-λίγη στο μύλο του μίξερ. -Μαγιά. (Κυρίως την εποχή που δεν βοηθάνε οι θερμοκρασίες ν ανέβει το ζυμάρι. Επειδή κάνω γενικότερη χρήση , την παίρνω νωπή, από τις πρώτες